Skip to content Skip to footer

Căsuțe de Vacanță

sau de locuit

Căsuțe mobile

Ușor de amplasat

Fiind căsuță cu șasiu se poate muta și poziționa pe orice teren fără a fi nevoie de autorizație de amplasament.

Costuri reduse

Căsuțele mobile sunt alegerea perfectă dacă dorești să trăiești o viață dinamică fără să cheltui mulți bani sau să îți faci rapid o casă de vacanță.

Căsuțe de vacanță cu fundație

Perfect pentru orice sezon

Închisă, impermeabilă, izolată, încălzită, ventilată solar și cu circulație de aer. Testată în climaturi extreme cu o durată de viață de până la 100 de ani.

Autorizație de construire facilă

Prietenoasă cu mediul, culori armonizate și materiale certificate ignifuge contribuie la un proces simplificat de obținere a autorizației de construire.

Căsuțe de locuit fără teren

Garanție 5 ani

Până la 5 ani garanție. Ne asigurăm structuri de cea mai bună calitate cu verificări riguroase ale calității. În cazul oricărei probleme care rezultă din defecte de fabricație sau materiale, promitem reparații sau înlocuiri gratuite.

Costuri mici de întreținere

Casele Moon nu necesită întreținere majoră. Toate părțile din oțel sunt protejate anticoroziv, iar toate celelalte părți sunt tratate împotriva incendiilor și condițiilor meteo extreme.

Căsuțe Custom

01. Design personalizabil
02. Structura metalica
03. Consultanta in autorizatii

Ai găsit varianta care ți se potrivește?
Cere ofertă și revenim cât de curând la tine!

Vrem să-ți oferim exact căsuța  pe care ți-o dorești. Completează formularul cu preferințele tale și vom face tot posibilul să le îndeplinim.