Skip to content Skip to footer

Saune și Jacuzzi

O evadare relaxantă în curtea ta

Preturi de la 80.000€

Imaginați-vă o lume în care îmbrățișarea luxoasă a unei retrageri revigorante la un centru spa poate fi experimentată la doar câțiva pași depărtare de ușa dumneavoastră. Cu spa-urile noastre, acest vis devine realitate. Concepute meticulos pentru a oferi una dintre cele mai deosebite oaze, mini-spa-ul nostru în aer liber este un sanctuar creat să îți înalțe simțurile și să îți refacă spiritul.

3m x 2.5m x 2.7m

3m x 2.5m x 2.7m

Personalizabil

Această saună permite un anumit grad de personalizare, oferind o selecție de opțiuni pentru a-l face perfect pentru nevoile tale.

Versatil

Disponibil în trei dimensiuni: 6, 15, 20 mp. Perfect pentru cupluri sau familii cu casele noastre confortabile și suite spațioase.

Mobilat sau nemobilat

Ai posibilitatea de a alege dacă dorești să îți mobilezi singur bucătăria sau să fie livrată la cheie.

Rezistent la toate anotimpurile

Închis, impermeabil, izolat, încălzit, ventilat solar, aer circulat. Testat în climaturi extreme cu o durată de viață de până la 100 de ani.

7m x 2.5m x 2.7m

7m x 2.5m x 2.7m

9m x 2.5m x 2.7m

9m x 2.5m x 2.7m

Garanție 5 ani

Ne asigurăm de calitatea ireproșabilă a structurilor, cu verificări riguroase. În cazul puțin probabil de defect al materialelor sau manoperei, reparațiile și înlocuirile sunt gratuite.

Întreținere minimă

Saunele Moon nu necesită întreținere complexă. Toate componentele din oțel sunt protejate anticoroziv, iar restul sunt tratate anti-incendiu și vreme nefavorabilă.

Ai găsit spa-ul care ți se potrivește?
Cere oferta!